Flower Girl

HIFU ULTRA

Ett riktigt lyft utan kirurgi för både ansikte och kropp
 

HIFU är Hög-intensivt fokuserat ultraljud. Behandlingen passar alla hudtyper, både för män och kvinnor. Utrustningen är CE-märkt. Du kan välja mellan att strama upp huden. Liposonic – fettreducering, Vaginal tightening, VMax RF liftning och rynkreducering.

 

Sedan 2012 har HIFU snabbt ökat i popularitet världen över, som en avancerad icke-invasiv, estetisk behandling. Utrustningen används för lyft av hud i ansikte, på hals och kropp. HIFU-behandlingen är en av de mest populära och mest välutvecklade metoder som finns i nuläget.

Hur fungerar HIFU?

Hög-intensivt fokuserat ultraljud (HIFU) är ett icke-kirurgiskt lyft som stramar åt slapp hud i ansikte och kropp eller som reducerar fett. Behandlingen passar alla hudtyper, både för både män och kvinnor.
 

HIFU avger ett fokuserat ultraljud till huden och underliggande vävnader. Det stimulerar kroppens egen kollagen- och elastinproduktion som i sin tur leder till produktion av nya, starkare fibrer.

Hur går en behandling till?

Först görs en konsultation för att säkerställa att behandlingen går att utföra och att du inte har sjukdomar som förhindrar behandlingen. Behandlaren observerar behandlingsområdet och en speciell ultraljudsgel appliceras på huden för att leda det högintensiva ultraljudet till hudens nedersta lager.

Eftersom HIFU stimulerar den egna kollagen- och elastinproduktionen kan en del personer förnimma en viss pulserande, lätt stickande känsla eller värme under huden. Behandlaren kommer att se till att behandlingen blir så behaglig som möjligt.


Varje behandling tar mellan 15 och 90 minuter, beroende på val av behandling.

Obs! HIFU bör undvikas av gravida och ammande. Viktigt att tänka på innan du bokar din behandling är att du inte bör ha gjort fillers eller botox 3 månader innan och inte heller 3 månader efter du har gjort din behandling. Jag utför ej heller behandlingen på områden med metall (till exempel tandfasader).

Frågor & Svar

Finns det några biverkningar?

Inga sprutor, ingen kirurgi, icke-invasiv och påverkar inte personens ordinarie liv och arbete. 

Hög säkerhet: säker och effektiv genom avancerade tekniska godkännanden och kliniska och kliniska prövningar, utan någon inverkan på naturligt resultat.

Hur snabbt ser man effekt av en HIFU-behandling?

Effekten av uppstramning och formning kan ses omedelbart efter behandlingen och den kan samtidigt pågå i minst 18–24 månader, och leda till ett negativt åldrande av huden i upp till ett år.

Hur fungerar en vagnial behandling?

Behandlingen av vagina använder en omslutande 360-graders 3D-teknik, som automatiskt styr rotationsvinkeln för att säkerställa många och jämna punkter korrekt med god effekt.
 

Säker och icke-invasiv: icke-invasiv stimulering av spridningen av djupt kollagen och elastiska fibrer under behandlingen där energin hoppar över slemhinnor och görs till 100 procent utan skada, vilket garanterar kundens komfort och smärtfrihet.
 

En vecka efter en vaginal behandling kan det ordinarie sexlivet återupptas.

Hur fungerar fokuserat ultraljud?

Fokuserat ultraljud har en viss selektivitet som kan fokusera energi på specifika områden som till exempel fettlager, bindvävslager, dermislager, epidermislager.

 

En exakt behandling skadar inte omgivande vävnader. Energin befinner sig något över epidermis och ytan är icke-invasiv, och säkerhetsprestandan är hög för att säkerställa att kunder förblir smärtfri och bekväm.